Welkom bij Taartello

Ambachtelijke verse taarten

Taartello maakt dagelijks ambachtelijke overheerlijke en ovenverse taarten. De taarten worden gemaakt van de beste verse grondstoffen.

Taartello is een jong familiebedrijf, met een lange reputatie in het patisserie vak. Wij combineren smaak met kunst, door het maken van een grote diversiteit van verse zoete- en hartige taarten volgens eigen recept.

Trakteer uw vrienden en familie op onze heerlijke taarten en het wordt vanzelf feest. Ons enthousiaste team zorgt er elke dag voor, dat het door u bestelde product met veel aandacht en zorg gemaakt wordt en op het juiste moment op de juiste locatie wordt bezorgd.

Verras iemand eens met iets lekkers!

Taartello streeft ernaar klantgericht, flexibel en snel te bezorgen, waarbij wij niet inleveren op de kwaliteit. Door jarenlange ervaring in de patisserie ondersteunen wij ondernemers in het zoeken naar verse, originele en ambachtelijke patisserie producten. Daarom leveren wij met veel plezier aan onze zakelijke klanten en de horeca.

Wij investeren in een langdurige duurzame relatie, door uw optimaal van dienst te zijn.

Wilt u weten wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen, neem gerust contact met ons op, of maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Taartello staat voor een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding, voor altijd verse ambachtelijke producten met een hoge houdbaarheid.

Voor iedere gelegenheid een heerlijke traktatie!